Bekalan.........

" Selidikilah masa lalu dan masa sekarang anda, kerana hidup ini terdiri dari berbagai pengalaman yang berkesinambungan, seseorang harus keluar darinya dengan membawa kemenangan seperti MUTIARA gah bersinar BAHAGIA tatkala keluar dari cengkerangnya "

Friday, February 24, 2012

Kenangan Terindah

Lama rasanya telah kutinggalkan blog ni kan, rupa-rupanya dah hampir 2 tahun aku tak up date blog ni....Mengimbau kenangan semasa study memang seronok, segala suka, duka, tawa dan air mata dikenang kembali. Terlalu banyak perubahan...yang paling tersentuh dengan pemergian sahabat En Aswadi. Teringat kenangan semasa sama-sama belajar dulu, terlalu banyak tunjuk ajarnya kepadaku. Semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang-orang yang diredhai...amin..
Pada November 2011 aku telah berjaya menggenggam Diploma yang ku idam-idamkan selama ini. Segala suka duka ku tempuhi selama 4 tahun ini amat bermakna pada hari itu. Kutatap wajah suami, mak dan abah terasa perasaan bercampur baur. Bang, isterimu telah berjaya mencapai impiannya....juga tak lupa mak dan abah...anakmu telah berjaya...alhamdulillah.
Aku telah berjaya..........

No comments: